14. april 2023

MULTIVAC A/S overtager bago-line

MULTIVAC A/S overtager pr. 30 april 2023 aktiviteterne og medarbejderne i bago-line

MULTIVAC A/S overtager pr. 30 april 2023 aktiviteterne og medarbejderne i bago-line med hovedsæde i Svendborg. Ligeledes overtages forhandlingen af Sveba Dahlen og Glimek produkterne i Danmark samt på Færøerne og Grønland. Det eksisterende sortiment af bago-line bagerimaskiner samt service, montage og indretningsopgaver overdrages ligeledes til MULTIVAC A/S.

Kombineret med FRITSCH porteføljen og MULTIVACs produkter samt agenturer samles et enestående leveranceomfang til bagerisegmentet – både til håndværksbageren, den mellemstore producent samt de industrielle bagerier.

Samtidig udvides MULTIVACs service- og reservedelsafdeling til at dække alle eksisterende bago-line og FRITSCH/MULTIVAC bagerikunder, serviceret fra bago-line’s eksisterende kontor i Svendborg og MULTIVAC A/S i Vejle med eget service team samt ekstern servicepartner.

”Vi glæder os til at byde de dygtige medarbejdere hos bago-line velkommen i MULTIVAC A/S. Ligeledes ser vi frem til det frem­tidige samarbejde med de mange bagerier, som bago-line har leveret bagerimaskiner og service til siden 1969. Hermed udvider vi vores bageriproduktprogram væsentligt med veletablerede bageriovne og -maskiner til vore nuværende og nye bagerikunder”, udtaler Martin Petersen, adm. direktør for MULTIVAC A/S.

 ”Med et ønske om at sikre et generationsskifte i god tid har jeg i længere tid arbejdet med tanken om at finde en god og stærk virksomhed til at videreføre og udvikle bago-line.

Derfor er det også en stor fornøjelse at kunne annoncere, at MULTIVAC A/S overtager bago-line’s aktiviteter og medarbejdere pr. 30. april 2023”, udtaler Jakob Lassen, hovedaktionær og adm. direktør hos bago-line.

Bagerbranchen bevæger sig i en retning, hvor der er behov for at konsolidere sig og derved samle og styrke kernekompetencerne i højere grad end for bare 10 år siden.

Overdragelsen markerer et vigtigt skridt i bago-line’s historie og vil sikre, at de mange kunder fortsat vil modtage en høj kvalitet og service.

”Jeg vil gerne takke vore kunder og medarbejdere igennem de mange år for et godt samarbejde og loyalitet, og jeg ser frem til i den kommende periode at hjælpe MULTIVAC A/S godt videre med overtagelsen af bago-line”, udtaler adm. direktør for bago-line, Jakob Lassen.

 

Vi ser frem til at bago-line bliver integreret i MULTIVAC A/S

 

MULTIVAC A/S med dansk hovedkontor i Vejle er et 100% ejet datterselskab af tyske MULTIVAC Group, der er en stærk partner inden for levering og servicering af FRITSCH bagerimaskiner samt en af de førende leverandører af pakkeløsninger til alle typer fødevarer, medicinal- og industriprodukter. MULTIVAC-koncernen beskæftiger globalt 7.000 medarbejdere. Med mere end 85 datterselskaber er MULTIVAC repræsenteret i 140 lande. I Danmark beskæftiger MULTIVAC 48 medarbejdere inden for salg, projekthåndtering og service.

 

For yderligere informationer:

MULTIVAC A/S, adm. direktør Martin Petersen, mobil 23 38 89 95.

bago-line. adm. direktør Jakob Lassen, mobil 40 55 08 26.

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet

...ellers læs flere artikler her under


Tryk enter eller esc for at afslutte søgning