01. december 2022

Julesmåkageproduktionen er sikret hos Hornbæk Bageri i Randers

Hornbæk Bageri har leveret kvalitetsbrød og -kager i mere end 100 år. Branchen er ramt af stor mangel på hænder og bl.a. derfor har bageriet taget andre metoder i brug til den daglige produktion.

Julesmåkageproduktionen er sikret

MULTIVAC har netop installeret to nye maskiner hos bagermester Jesper Christensen hos Hornbæk Bageri. Med hjælp fra den nye PolinMulti-Drop kan Jesper og hans medarbejdere bl.a. sikre produktionen af julesmåkager til årets julemarkeder.

”Maskinen kan producere op til 150 plader småkager i timen og i samarbejde med bagerne sikres den høje kvalitet,” fortæller Søren Lund Nørgaard fra MULTIVAC, som har solgt løsningen til Hornbæk Bageri og hjulpet med opstilling og indkøring af de nye maskiner. 

MULTIVAC har desuden leveret og installeret en Unifiller 2000 pro, som assisterer Jesper og hans ansatte med ensartet dosering af creme, remonce og øvrige mere bløde råvarer.

”Vi er meget glade for de nye maskiner og den rådgivning, vi har fået fra Søren,” siger Jesper Christensen. ”Det er herligt med øget kapacitet i bageriet, og vi har sikret produktionen af julesmåkager i den flotte og gode kvalitet, vi er vant til at tilbyde vores kunder.”

 

Har du brug for hjælp til valg af maskine?

Kontakt Alex eller Søren og få en uforpligtende snak om dine behov

Søren Lund Nørgaard
Søren Lund Nørgaard
Area Sales Manager, Industri
Søren Lund Nørgaard
Søren Lund Nørgaard
Area Sales Manager, Industri
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet

...ellers læs flere cases her under


Tryk enter eller esc for at afslutte søgning