13. september 2023

Værdifuldt besøg hos Sveba Dahlen

MULTIVACs bageriteam på fælles tur til ovnproducenten i Sydsverige

Fællestur til Sveba Dahlen

MULTIVACs bageriteam har været på en fælles tur til ovnproducenten, Sveba Dahlen i det sydlige Sverige. Med på turen var de to Area Sales Managers inden for bageriudstyr Søren Lund Nørgaard og Alex Hansen, System & Line Solutions Manager Karsten Nissen samt direktør Martin Petersen

De fik følgeskab af salgskonsulent Henrik K. Jørgensen og Area Sales Manager Jacob Lassen fra det tidligere bago-line, som  i  mange år har haft et tæt samarbejde med Sveba Dahlen.

MULTIVAC Danmark overtog 30. april i år bago-line. De to virksomheder er i fuld gang med at integrere og forene alle de gode kompetencer, man i fællesskab har, til størst værdi for kunderne.

”Vi fik en rigtig god introduktion til Sveba Dahlen samt produkttræning i sortimentet,” fortæller Søren Lund Nørgaard. ”Med løsningerne fra Sveba Dahlen kombineret med FRITSCH porteføljen og MULTIVACs øvrige produkter samles et enestående løsningskatalog til bagerisegmentet nu hos MULTIVAC. Det gælder både til håndværksbageren, den mellemstore producent samt de industrielle bagerier. Vi ser frem til at bringe hele sortiment i spil til fordel for vores kunder. ”

Har du brug for hjælp til valg af maskine?

Kontakt Alex eller Søren og få en uforpligtende snak om dine behov

Søren Lund Nørgaard
Søren Lund Nørgaard
Area Sales Manager, Industri
Alex Hansen
Alex Hansen
Area Sales Manager, Retail - Sjælland, Bornholm & Grønland
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet

...ellers læs flere artikler her under


Tryk enter eller esc for at afslutte søgning