Varimixer AR

Varimixer AR fåes også i rustfrit stål

PRODUKTBESKRIVELSE:

De populære Varimixer AR30, AR40, AR60, AR80, AR100 og AR200 leveres med:

Fødder i rustfrit stål
Fødderne på den hvide pulverlakerede standardmodel, leveres nu i rustfrit stål under pulverlakeringen for at undgå rustne fødder. Det forlænger røremaskinens levetid samtidig med, at gummifødderne er fabriksmontet med skruer.

Nyt topdæksel
Det nye topdæksel i rustfrit stål er designet med en skrånende kant for et moderne udseende og en elegant lighed med Kodiak-serien.

Ny aftagelig sikkerhedsbeskyttelse
De 3 modeller leveres nu med en aftagelig sikkerhedsskærm, der kan monteres og fjernes hurtigt for maskinopvask. Den bageste del er lavet af solidt rustfrit stål og har små ventilationshuller, der tillader fugt at slippe ud. Den forreste del er lavet af kraftig gennemsigtigt plastik og har en indbygget ifyldningstragt, med en aftagelig silikoneindsats der absorberer varme fra kogende ingredienser. Begge dele af skærmen aktiverer sikkerhedskontakten med indbyggede magneter.

Varimixer AR røremaskine, gulvmodel med 30/40/60/80/100/120/200 liter kedel inklusiv 3 stykkes værktøj- alt i rustfri stål. VL-15 kontrolpanel Fast sikkerhedsskærm i plast.
Automatisk fastspænding og centrering af kedel. Automatisk kedelsænkning, automatisk hastighedsregulering. Maskinen har digital timer og nødstop.

 

Gå til Varimixer

Brug for hjælp til indkøb eller service?

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig enten det er køb af ny maskine eller hvis den skal serviceres.

Kontakt os

Tryk enter eller esc for at afslutte søgning